Domeinnaamregistratie BelgiŽ

 

Hieronder vindt u onze prijzen en informatie voor de registratie van uw domeinnaam in BelgiŽ

Domeinnamen zoeken en bestellen in BelgiŽ
WWW.

Prijsvoering domeinnamen BelgiŽ
Extensie Activatie 1 jaar 2 jaar 3 jaar 5 jaar 10 jaar

.be - € 35 € 64 € 90 € 140 € 250
BelgiŽ     -9% -15% -20% -29%


Extra informatie over deze extensie

Amitriptyline and Tinnitus

buy amitriptyline

abortion pill reversal

how much does the abortion pill cost open

De .be extensie is het officiŽle top-level domein voor BelgiŽ.

Registratie:
Er zijn geen speciale voorwaarden voor het registreren van een .be domeinnaam.  Als uw domeinnaam nog vrij is in .be mag u deze registreren zonder beperkingen.

Volgende zaken worden niet aanvaard:

 • Namen die bestaan uit andere karakters dan 'a-z', 'A-Z', '0-9' en '-', of die beginnen of eindigen met '-'.
 • Namen van minder dan twee (2) karakters of meer dan drieŽnzestig (63) karakters.
 • Namen met '-' op de derde en vierde positie. (vb. www.vo--orbeeld.be)
 • Reeds geregistreerde domeinnamen ('first come, first served' regel) of domeinnamen die 'on hold' staan. Een domeinnaam wordt 'on hold' gezet van zodra:
  • DNS BE (registry) in kennis is gesteld dat er een juridische procedure, hetzij voor een rechtscollege, hetzij anders, m.b.t. die domeinnaam gestart is, of
  • De overeenkomst tussen DNS BE en een registrar is beŽindigd en DNS BE de licentienemer gevraagd heeft een nieuwe registrar aan te duiden.

Bij een .be extensie geldt ook het 'first-come-first-served'-principe, dus wees er snel bij en registreer vandaag nog uw .be domein!

Transfer:
Het transfereren van een .be domeinnaam kan heel vlot verlopen.  DNS BelgiŽ zal per email bevestiging vragen om de transfer goed te keuren.  Indien het antwoord positief is, dan wordt de transfer van de domeinnaam effectief binnen de 24 uren.

Ter informatie:

Status domeinnaam:
De status van een domein is de toestand waarin een domeinnaam zich op een bepaald moment bevindt; u kan die verifiŽren via de WHOIS-functie.

 • FREE:
  Het domein is beschikbaar voor registratie indien het conform is met de Algemene voorwaarden (Punt 2. Aanvaardbare domeinnamen).

 • REGISTERED:
  Domeinnaam is in gebruik, dus niet beschikbaar voor registratie; de agent beheert het domein.

 • ON HOLD:
  Dit is een uitzondering op REGISTERED: als het domein ON HOLD staat, betekent dit dat er een ADR (Alternative Dispute Resolution, d.i. bij Cepina) of een rechtszaak lopende is. Dit is niet zichtbaar voor de buitenwereld omdat het domein actief blijft; de agent kan echter geen wijzigingen aan het domein aanbrengen.

 • OUT OF SERVICE:
  De domeinen waarvan de agent niet langer agent is (faillissement of stopzetting van het contract) en die reeds vervallen zijn, krijgen deze status. Het licentierecht van deze namen kan slechts vernieuwd worden via een nieuwe agent.

 • QUARANTINE:
  Domeinnamen die door de licentienemer (via zijn agent) of door de agent zelf verwijderd werden (bv. wanneer de factuur voor de verlenging niet tijdig betaald werd), worden niet meer dadelijk vrijgegeven, maar worden voor 40 dagen in quarantaine gezet. Deze domeinen zijn buiten werking, maar zijn nog NIET vrijgegeven.

 • NOT ALLOWED (nieuw sinds 01 juni 2004):
  De domeinnaam die u ingetikt heeft, is niet geldig binnen de .be-zone. Dit is het geval wanneer er niet-geldige karakters ingegeven werden of (en dat is ook nieuw) de domeinnaam niet voldoet aan de .be-registratieregels (ongeldige karakters, naam is te kort, te lang, beginnend of eindigend met een '-' of karakter-karakter-streep-streep combinaties).

  Bijvoorbeeld: wanneer u de status van het domein 'a.be' opvraagt, zal de whois niet meer antwoorden met: 'Status: Free'. Dat betekent namelijk dat de domeinnaam niet geregistreerd is (en wekt de indruk dat de domeinnaam kan worden geregistreerd, wat niet het geval is aangezien 1 letterdomeinnamen niet toegestaan zijn binnen .be). De whois zal nu antwoorden met 'Status: NOT ALLOWED'.

Gratis inbegrepen bij elke registratie
Gratis koppeling naar huidige website
Gratis e-mail forwarding naar uw huidige mailbox
Gratis mailbox - POP3 voor bijv. Outlook
Gratis DNS services (A/MX/CNAME records zelf instellen)
Gratis koppeling aan bestaand hosting pakket


Domeinnaam.be Ľ Domeinnaamregistratie BelgiŽ
 
Print deze pagina.   E-mail deze pagina.
© 1999 - 2021 | Combell nv | Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW | Privacy Policy & Disclaimer | Algemene voorwaarden
Terug naar Domeinnaam.be
Domeinnaam.be - Home
.EU domeinnamen
Prijzen
- Uitgebreide prijslijst
- .EU domeinnaam
- Internationale domeinnamen
- Domeinnamen in Europa
- Domeinnamen in Amerika
- Domeinnamen in Afrika
- Domeinnamen in AziŽ
- Domeinnamen in OceaniŽ
Verhuizen
Website hosting
Website maken met SiteBuilder
Vragen
Contacteer Domeinnaam.be

 

Domein manager