Domeinnaamregistratie Frankrijk

 

Hieronder vindt u onze prijzen en informatie voor de registratie van uw domeinnaam in Frankrijk

Domeinnamen zoeken en bestellen in Frankrijk
WWW.

Prijsvoering domeinnamen Frankrijk
Extensie Activatie 1 jaar 2 jaar 3 jaar 5 jaar 10 jaar

.fr - € 49 € 94 € 135 € 215 € 400
Frankrijk     -5% -9% -13% -19%

.com.fr - € 49 € 94 € 135 € 215 € 400
Frankrijk     -5% -9% -13% -19%

.tm.fr - € 75 € 146 € 213 € 345 € 660
Frankrijk     -3% -6% -8% -12%


Extra informatie over deze extensie

prednisolone cost

buy prednisolone 5mg hgis.cartomatic.pl buy prednisolone liquid

clomid uk success rates

clomid manchester redirect clomid online

buy naltrexone without prescription

how to buy naltrexone kristinasmith.us buy naltrexone online cheap

free prescription cards discount

discount drug coupons

De .fr extensie is het officiŽle top-level domein voor Frankrijk.

.fr (nu vrij te registreren)
Een registratie van een .fr domein kan enkel door bedrijven en organisaties met een officieŽl adres in Frankrijk die tevens herkend worden in de Franse publieke database.  Ook een merknaamhouder in Frankrijk kan een .fr domeinnaam registreren.  Er is geen beperking op het aantal registraties, u kan dus meerdere .fr domeinnamen registreren.

.com.fr (nu vrij te registreren)
Een registratie van een .com.fr domein kan enkel door bedrijven, organisaties en personen met een officieŽl adres in Frankrijk die tevens herkend worden in de Franse publieke database.  Elke Franse staatsburger kan dus zijn eigen .com.fr domeinnamen registreren.  Er is geen beperking op het aantal registraties, u kan dus meerdere .com.fr domeinen registreren.

OPGELET!!
Wanneer u geen plaatselijk adres in Frankrijk heeft dan kan u gebruik maken van ons officiele adres in Frankrijk. Uw gewenste .fr domeinnaam wordt op naam van ons officieŽl Frans adres geplaatst. U blijft uiteraard administratief en technisch contactpersoon en u behoudt het volledige gebruiksrecht over de domeinnaam.  Uiteraard krijgt u van ons een eigenaarscertificaat aangeboden, deze dienst is trouwens volledig gratis.  Van zodra de wetgeving in Frankrijk zal versoepelen heeft u de mogelijkheid om uw .fr domein rechtstreeks op uw naam te plaatsen. 

Wat betekent dat nu iedereen zijn gewenste .fr domeinnamen kan registreren en zo uw naam, merknaam, bedrijfsnaam, handelsmerk, hobby, ... kan vastleggen. 

.tm.fr
Gelieve voor het .tm.fr domein contact op te nemen met onze sales. 

Bij een .fr domein geldt ook het 'first-come-first-served'-principe, dus wees er snel bij en registreer vandaag nog uw .fr domeinen!


Technische informatie:(voor registratie op eigen naam)

  • Bij de registratie of transfer (verhuis) van een .fr domeinnaam is het SIRET/SIREN nummer (identificatienummer van uw Franse bedrijf) nodig.  Dit kan u meestel terugvinden op het Franse Kvk uitreksel. Gelieve dit bij de bestelling mee te geven.
  • Een merknaamhouder moet bij registratie of transfer van een .fr domeinnaam de officiele formulieren van de merknaamregistratie voorleggen.  De registratie dient te gebeuren op naam van de merknaamhouder.  Hou er ook rekening mee dat de merknaam reeds 6 maand moet bestaan.

Let op bij gebruik van eigen nameservers!
Hou er rekening mee dat er strikte regels zijn opgesteld door de Franse domeinbeheerder in het gebruik van eigen nameservers voor .fr domeinen.  Zo moet de gewenste .fr domein reeds toegevoegd zijn in de nameservers.  Het zone contact (RNAME) moet een actief e-mailadres zijn, ook een mx record en hostmaster@[domeinnaam] moet bestaan.
Uiteraard kan u perfect gebruik maken van onze nameservers om zo optimaal gebruik te kunnen maken van uw .fr domein.

Extra informatie
Sinds 11 mei 2004 zijn de .fr domeinnamen geliberaliseerd. Iedere Franse staatsburger of elk bedrijf met zetel in Frankrijk, die als eerste een vrije .fr domeinnaam aanvraagt, krijgt hem voortaan ook meteen toegewezen. Vroeger moest de aanvrager eerst een bewijs voorleggen dat hij de (handels)rechten op de domeinnaam bezat.  De Franse domeinbeheerder denkt dat de verdere openstelling van de .fr extensie de populariteit van de .fr domeinen ten goede zal komen. Sinds 1987 tot 2004 zijn er slechts zo'n 175.000 .fr domeinen geregistreerd.

Gedurende de eerste 4 dagen van de liberalisering ontving de domeinbeheerder bijna een kwart miljoen aanvragen voor de registratie van een .fr domeinnaam. Sommige algemene domeinnamen bleken erg populair: avion.fr, bio.fr, maisons.fr, internet.fr, e-mail.fr, e-commerce.fr maar ook blague.fr (mopje.fr) en charme.fr.

Tussen februari en april 2004 is het aantal .fr domeinregistraties meer dan verdubbeld met 30.000 nieuwe namen.


Gratis inbegrepen bij elke registratie
Gratis koppeling naar huidige website
Gratis e-mail forwarding naar uw huidige mailbox
Gratis mailbox - POP3 voor bijv. Outlook
Gratis DNS services (A/MX/CNAME records zelf instellen)
Gratis koppeling aan bestaand hosting pakket


Domeinnaam.be Ľ Domeinnaamregistratie Frankrijk
 
Print deze pagina.   E-mail deze pagina.
© 1999 - 2021 | Combell nv | Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW | Privacy Policy & Disclaimer | Algemene voorwaarden
Terug naar Domeinnaam.be
Domeinnaam.be - Home
.EU domeinnamen
Prijzen
- Uitgebreide prijslijst
- .EU domeinnaam
- Internationale domeinnamen
- Domeinnamen in Europa
- Domeinnamen in Amerika
- Domeinnamen in Afrika
- Domeinnamen in AziŽ
- Domeinnamen in OceaniŽ
Verhuizen
Website hosting
Website maken met SiteBuilder
Vragen
Contacteer Domeinnaam.be

 

Domein manager