Overzicht SiteBuilder mogelijkheden

 

SiteBuilder mogelijkheden

Onderhoud uw website op eenvoudige wijze vanaf iedere locatie waar u internet toegang heeft
Opmaken van pagina's en afbeeldingen zoals u dat met MS-Word gewend bent
Opmaken van zeer aantrekkelijke websites
Maak een geanimeerde flash intro op
700+ unieke designs met meer dan 15.000 templates
Begin onmiddellijk met de "Quick Start Wizard"
Zeer aantrekkelijke extra's om uw website nog interactiever te maken
Maak gepersonaliseerde website formulieren op
Maak een volledige foto album online
Personaliseer de voettekst van uw website
Integreer uw logo of eigen beelden binnen het website design
Optimaliseer uw website voor zoekmachines
Bewerk uw ingebrachte afbeeldingen, inclusief speciale effecten
Pas het volledige website-design aan in een oogopslag

Onderhoud uw website op eenvoudige wijze vanaf iedere locatie waar u internet toegang heeft

Toevoegen, herschikken, herbenoemen, aanpassen, verwijderen van pagina’s binnen uw website is steeds mogelijk. U heeft 24/24 uur – 7/7 dagen toegang tot de COMBELL SiteBuilder om een onbeperkt aantal wijzigingen aan te brengen. U heeft echt u de volledige controle van uw website.


Opmaken van pagina's en afbeeldingen zoals u dat met MS-Word gewend bent

De WYSIWYG HTML editor helpt u om mooie dynamische websites op te maken zonder ook maar enige kennis/ervaring nodig te hebben van HTML. Deze uitgebreide editor is vergelijkbaar met de MS Word tekstverwerker. U kan zelfs uw teksten volledig in MS Word opgemaakt hebben en makkelijk met de functie kopiëren & plakken die teksten overmaken in de COMBELL SiteBuilder.


Opmaken van zeer aantrekkelijke websites

Met de ‘homepage wizard’ kan u kiezen uit een hele reeks van zeer aantrekkelijke en unieke website design templates. Alle templates zijn klaar voor gebruik mits invulling van uw eigen tekstinhoud. Eénmaal de specifieke design & lay-out gekozen is kan u verdergaan met het volledig personaliseren van alle pagina’s en invoeren van teksten en afbeeldingen.

Klik hier om een voorsmaakje te bekijken van de gigantische database van design templates.


Maak een geanimeerde flash intro op

De ‘flash wizard’ helpt u met het opmaken van een professionele flash-intro voor uw website. U kiest uit een hele reeks van flash intro filmpjes. Alles is volledig te personaliseren met kleur van teksten, achtergrond geluiden, verschillende soorten van animatie’s hoe de tekst op het scherm komt, …


700+ unieke designs met meer dan 15.000 templates

De COMBELL SiteBuilder biedt een gigantische keuze aan moderne website design & lay-out’s, gesorteerd in allerlei sectoren en evenementen. Voor elke gelegenheid of professionele sector heeft de COMBELL SiteBuilder een moderne toepasselijke lay-out voorzien.

Met een keuze uit meer dan 700 verschillende unieke design’s en meer dan 15 000 template opties maakt dit de COMBELL SiteBuilder de meest uitgebreide website maker voor allerhande bedrijven, verenigingen en zelfs particulieren.

Klik hier om een voorsmaakje te bekijken van de gigantische database van design templates.Begin onmiddellijk met de "Quick Start Wizard"

Weet u niet hoe eraan te beginnen ? Geen nood. De “Quick Start Wizard” zorgt ervoor dat je in enkele minuten stap voor stap jouw basis website gemaakt hebt.Zeer aantrekkelijke extra's om uw website nog interactiever te maken

Voeg krachtige extra tools toe aan uw website, zorg voor meer interactiviteit zoals:

 • Mailinglijst
  Laat u toe een volledige mailing list te beheren van alle bezoekers die zich inschrijven op uw website.
 • Productcatalogus bouwer
  De productcatalogus bouwer laat u toe makkelijk en snel een uitgebreide catalogus van uw producten online te zetten. Bezoekers kunnen makkelijk een volledige lijst van alle aangeboden producten bekijken.
 • Gastenboek
  Het gastenboek laat toe bezoekers van uw website commentaar/suggesties op uw website achter te laten.
 • Pagina lay-out opmaker
  Geeft de mogelijkheid aan beginners om makkelijk uit een reeks van 25 voorgebouwde webpagina lay-out’s te kiezen. Enige wat u te doen staat is de standaard tekst aanpassen met uw eigen inhoud.
 • Geanimeerde muiscursor
  Een leuke gadget die toelaat de muiscursor van de bezoeker van uw website aan te passen naar een originele animerende muiscursor.
 • Datum & tijdnotatie laatst bijgewerkt
  Laat u toe een datum en tijdnotatie toe te voegen aan uw pagina’s. Op die manier ziet de gebruiker wanneer deze pagina voor het laatst werd aangepast door de beheerder.
 • Huidige datum & tijdnotatie
  Laat u toe een datum en tijdnotatie toe te voegen aan uw pagina’s van de actuele tijd wanneer de bezoeker op uw website aanwezig is.
 • Vertel-een-vriend
  Functie om bezoekers uw website te laten aanprijzen aan anderen via e-mail rechtstreeks vanuit de functie “Vertel-een-vriend” uw website.
 • Bezoekersteller
  Kies uit een reeks van bezoekerstellers die kunnen toegevoegd worden aan uw website.
 • Google zoeker
  Laat u toe een Google zoeker te integreren op uw website. Laat bezoekers vanuit uw website zoeken op internet via Google.


Maak gepersonaliseerde website formulieren op

De formulieren wizard helpt u in het opmaken van gepersonaliseerde formulieren voor uw website. Met de formulieren wizard maak je een bestelformulier, feedback formulier, offerte aanvraag-formulier, kortom elk soort van input veld maak je via de handige wizard. (tekstvak, selectievak, keuzerondje, memo-veld …)


Maak een volledige foto album online

Integreer een complete foto album binnen uw website met de foto album editor. Deze editor laat u toe afbeeldingen te uploaden, sorteren, bekijken online. Extra handigheid: voeg een titel en beschrijving toe aan elke foto, herschikken van foto’s, enz …

Totale grootte van fotoalbum max 100 MB.


Personaliseer de voettekst van uw website

De voettekst-functie zorgt ervoor dat je over de hele website een centrale voettekst hebt waar algemene informatie, copyright informatie, link naar algemene voorwaarden, disclaimer … kan staan.


Integreer uw logo of eigen beelden binnen het website design

Alle design’s van de COMBELL SiteBuilder hebben standaard afbeeldingen geïntegreerd binnen het globale design van de pagina’s. Ook daar is het mogelijk om naast de standaard afbeeldingen het logo/afbeelding van uw bedrijfs, vereniging, hobby … te plaatsen. Hiermee maakt u echt een unieke website volledig geïntegreerd in het design van de pagina’s.


Optimaliseer uw website voor zoekmachines

Deze functie maakt het voor u mogelijk om makkelijk en snel meta-tag’s toe te voegen aan uw pagina. Dit betekent dat u de kernwoorden, titel en beschrijving van uw site volledig kan personaliseren. Deze informatie is van belang bij het opnemen van uw website aan de zoekmachines zodat die beter kan teruggevonden worden.


Bewerk uw ingebrachte afbeeldingen, inclusief speciale effecten

De online afbeeldingen editor laat u toe verschillende bewerkingen te maken op uw eigen ingebrachte foto’s/afbeeldingen. Bewerkingen zoals draaien, grootte aanpassen, uitsnijden, kaders en randen toevoegen, tekst aan afbeelding toevoegen, contrast & belichting aanpassen, format aanpassen … Alles is volledig browser-gebaseerd wat wil zeggen dat u niets extra hoeft te installeren. Het bewerken van de afbeeldingen gebeurt volledig via de internet browser.


Pas het volledige website-design aan in een oogopslag

U bent niet gebonden om continu eenzelfde website design te hebben. Met de COMBELL SiteBuilder past u in een oogopslag uw volledige website aan door enkel een ander design te kiezen. Automatisch zijn alle pagina’s in de nieuwe stijl aanwezig en heeft u met dezelfde inhoud een volledige nieuwe look & feel, kortom in 2 minuten heeft u een volledig vernieuwde website gemaakt!

Domeinnaam.be Ľ SiteBuilder » Overzicht
 
Print deze pagina.   E-mail deze pagina.
© 1999 - 2022 | Combell nv | Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW | Privacy Policy & Disclaimer | Algemene voorwaarden
Terug naar Domeinnaam.be
Domeinnaam.be - Home
.EU domeinnamen
- Uitgebreide prijslijst
- .EU domeinnaam
- Internationale domeinnamen
- Domeinnamen in Europa
- Domeinnamen in Amerika
- Domeinnamen in Afrika
- Domeinnamen in AziŽ
- Domeinnamen in OceaniŽ
Prijzen
Verhuizen
Website hosting
Website maken met SiteBuilder
Contacteer Domeinnaam.be

 

Domein manager